Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2017 voor Alissa Smit Fotografie

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

De fotograaf behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen. Heb je al een afspraak gemaakt en de tarieven zijn aangepast? Dan geldt het afgesproken tarief.

Betalingen dienen binnen 14 dagen te worden overgemaakt.

Bij slecht weer voor een fotoshoot op locatie mag de fotoshoot worden verplaatst naar een andere dag.

Portret/baby foto’s zullen binnen een week naar de klant worden gestuurd. Bij uitzonderingen wordt dit van tevoren gemeld.

Partyfotografie krijgt u een dag na het evenement.

De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media of elders op internet.

Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan. De rechten van de foto’s blijven bij Alissa Smit Fotografie. Wil je de foto’s voor verdere doeleinden gebruiken dan dient dit van tevoren worden gemeld. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Alissa Smit Fotografie zal foto’s nooit zonder toestemming van het/de model(len) aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming worden gevraagd.

De foto’s mag ik zelf gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals mijn; portfolio, website, social media, fotoboek voor eigen beheer etc.

Bij klachten kan er contact met de fotografe worden opgenomen en wordt bekeken in hoeverre een financiële tegemoetkoming of herhaling van de fotoshoot mogelijk is.

Staat er een afspraak in de toekomst gepland maar word dit afgezegd? Dan reken ik 25% over het afgesproken bedrag in verband met het vrijhouden van die datum. (Bij het verplaatsen van de datum waarbij ik ook kan worden er geen kosten in rekening gebracht)